Junior (17-20)SamlingerTreningUngdom (13-16)

Samlinger utover høsten

Det planlegges for at det skal arrangeres to samlinger i oktober for Mjøs-O sine løpere. Påmelding er ikke klar enda, men for de som vil være med er det bare å sette av de aktuelle datoene i kalenderen!

I samarbeid med NTG på Lillehammer er det bestemt at vi skal prøve å få til en samling i Vestfold 16-18.oktober. NTG planlegger å ha samling helt frem til onsdag 21.oktober, det vil derfor være mulig for løperne til Mjøs-O som har vært med på samling fra fredag 16. til å delta på NTG sin del av samlingen frem til onsdag hvis de har anledning til det. Det vil bli gode o-tekniske økter og vi satser på morsomme sosiale aktiviteter! De som melder seg på samlingen må kunne beherske A-nivå og løpe i klassene 15-20 fra 2021 av.

Det planlegges også for en dagsamling i forbindelse med at Unionsmatchen arrangeres på Gjøvik til neste år, dette vil bli lørdag 24.oktober. Denne samlingen vil være for 12-15 år, altså alle som er aktuelle for Unionsmatchen i 2021. Vi har foreløpig leid skihytta til Raufoss idrettslag. Planen er to økter på kart, en i relevant terreng til unionsmatchen, og en økt i nærheten av skihytta. Mellom øktene satser vi på å bli enda bedre kjent med hverandre gjennom sosialt opplegg og lunsj.

Det må selvsagt legges til at det kan komme endringer i program pga smittesituasjonen som kan endre seg, men dette er veiledende info om hva planen for de neste ukene er.

Legg igjen en kommentar