Avtaler

Avtale med Trimtex

TRIMTEX er ny sponsor for Mjøs-O fra og med sesongen 2019, og i den forbindelse har alle våre medlemmer mulighet til å benytte seg av 25% rabatt ved alle kjøp.

Gå inn på nettsiden (www.trimtex.no), legg varene du ønsker i handlekurven og legg inn koden «Mjøs-O» i rabattkode-feltet. Da trekkes 25% av fra kjøpesummen.

Minner våre medlemmer om at dette gjelder standardvarer fra Trimtex (som for eksempel tightser, sokker, jakker, trøyer..), og at «spesial-effekter» med Mjøs-O-logoer på kommer på egne bestillinger via oss.

Et veldig fint tilbud, som det bare er å benytte seg av!

Logo Trimtex
Logo Trimtex

Avtale med O-sport

Mjøs-o har inngått en avtale med O-sport (tidligere 4AllSport) som blant annet medfører at O-sport vil være til stede med utsalg under alle løp i Nammocupen.

Avtalen gir oss i Mjøs-o en kickback på 4% av all omsetning relatert til Mjøs-o. Dette gjelder alt salg på våre løp og gjennom nettbutikk. Oppgir tilknytning til Mjøs-o i forbindelse med handel i nettbutikk ved å skrive «Mjøs-o» i kommentarfeltet. Mjøs-o får også 4% av all omsetning som vi formidler til andre, for eksempel hvis noen tilknyttet Mjøs-o handler inn til sin arbeidsplass/gruppe eller lignende som f.eks t-shirt, collegegenser, beachflagg, treningsjakker, profileringsartikler o.l. eller anbefaler sine kontakter og det blir utløst et salg.

Vi ber om at alle våre medlemsklubber bekjentgjør denne avtalen i sine klubber.

https://www.4allsport.com/