SamlingerUngdomscup

Nammofinalen og -samlingen avlyst

Etter smitteutbrudd og stenging av idrettsarrangementer og fritidsaktiviteter på Hedemarken ut uka, ser styret i Mjøs-o seg dessverre nødt til å avlyse finaleløpet i årets Nammo-cup og Nammosamlingen. Vi opplever situasjonen videre framover som usikker med tanke på å kunne gjennomføre finaleløpet ut i fra smittehensyn, samtidig som septemberhelgene framover er fulle av konkurranser. At finaleløpet blir avlyst er aller mest leit for alle de unge utøverne som så fram til å løpe finalen.

Ledertrøyer og spesialtrøyer går til de utøverne som har flest tellende poeng etter de fire løpene som er gjennomført. Er det samme løper som har flest tellende poeng i både leder- og spesialtrøyeduellen, går spesialtrøya til den med nest flest poeng i spesialtrøyeduellen. Deltakerpremier går til alle som har bestilt premien og som i tillegg har minst to løp. Vi sørger for å få overlevert trøyer og deltakerpremier via klubbene.

Til slutt må vi takke årets arrangører OL Vallset/Stange, Snertingdal IF Orientering, Elverum OK og Vang OL/Hamar OK for å ha sørget for gode og tidvis langvarige Nammo-cup-løp i disse virustider. Og til Løten OL som har planlagt finaleløpet (de er oppfordret til å spare på løypene til 2021).

Poengliste Gul ledertrøye

Poengliste Spesialtrøye

Legg igjen en kommentar