Junior (17-20)Rekrutt (8-12)SamlingerTreningUngdom (13-16)

O-løp og aktiviteter framover

Mens junior- og seniorløpere er opptatt med NM-sprint og knockout i Haugesund neste helg, oppfordrer vi alle andre o-løpere i Innlandet til å melde seg på Furugampen på Hamar (26.9) og Ringreven-stafetten i Moelv (27.9). Dette er løp som går i sti-rike nærterreng. Dersom klubben din ikke har nok løpere for et stafettlag i Ringreven, er det muligheter for å melde på kombinasjonslag med andre klubber.

Vi vil også reklamere for historiens første KM-natt for Innlandet. Denne blir arrangert på Skreia (OL Toten-Troll) fredag 2. oktober. Og for Huldertrampen som Løten o-lag har regien på lørdag 31. oktober.

Sett også av 16.-18. oktober hvis du skal løpe i klassene 15-20 år fra 2021 av og takler A-nivå. Da blir det NTG/Mjøs-o-samling i Vestfold. Og for den som er 12-15 år blir det unionsmatchsamling på Raufoss i regi av Mjøs-o lørdag 24. oktober. Denne samlingen er åpen for alle aktuelle løpere fra klubber innenfor Innlandet o–krets. Mer informasjon og påmeldingslinker til disse samlingene kommer senere. Aktivitetene er avhengig av smittesituasjonen til enhver tid.

Legg igjen en kommentar