Junior (17-20)Rekrutt (8-12)Ungdom (13-16)

15-stafetten lørdag 13.mai

Mjøs-o har i år valgt å delta på 15-stafetten, som går av stabelen fra Lillomarka arena den 13.mai, i stedet for 10mila, da 10mila arrangeres langt nord i Sverige. Vi ønsker å stille flest mulig lag og håper mange vil være med. Vi er oppmerksomme på at enkelte klubber vil prøve å stille egne lag, så vårt tilbud vil være et supplement til dette for de som ikke har klubblag å løpe for. Les informasjon og meld dere på her dere som ikke skal løpe for egne klubblag: https://eventor.orientering.no/Activities/Show/5066

Vi håper at det uansett om en løper for klubb eller Mjøs-o blir en stor gjeng som deltar for Innlandet! MERK: Det er også Råtasskonkurranse for dem mellom 9-12 år, så her er det tilbud for alle!

Legg igjen en kommentar