Ungdomscup

Nammo-cup løp 1 med Kasper Fosser

Det er bare en drøy uke igjen til første NAMMO-cup løp går av stabelen onsdag 19.april. Dette blir en sprint fra NTNU-området i Gjøvik, med trøyesermoni fra 17.30 og første start 18.00. Men om det ikke er nok melder Kasper Fosser sin ankomst. Kasper er allerede i en alder av 23 år verdensmester både i sprint og i langdistanse orientering. I tillegg har han vunnet verdenscupen to ganger på rad som eneste nordmann og gjør nå sine siste forberedelser mot verdenscupen på hjemmebane i Østfold. Allikevel tar han seg tiden for å komme på NAMMO-cupen!

Kasper vil i tillegg til å være trøyeutdeler, ekspertkommentator og autografskriver holde et foredrag for oss rett etter NAMMO-cupens målgang! Så hold av tidsrommet frem til cirka 20.15 onsdag 19.april for å få nyttige tips inn mot sesongstart! 🙂

Påmelding til NAMMO-cupen gjøres her: https://eventor.orientering.no/Events/Show/17580

Vel møtt til en pangstart på NAMMO-cupen 2023!

Nammocupens side

Legg igjen en kommentar