Junior (17-20)Samlinger

Vintersamling i Alicante 2023

Informasjon vedrørende Mjøs-O samling Alicante vinteren 2023.

Kommende vinter vil Mjøs-O være med og støtte oppunder opplegget til Norges Orienteringsforbund i Alicante i uke 9. For dem som allerede vet de ønsker å være med kan flybilletter bestilles allerede.

Mjøs-O kommer til å fly ned mandag 27.februar (i uke 9).

Man står fritt mellom å velge flyvninger (anbefalt er med Flyr klokka 9.40, lander 13:30). Ved andre flyvninger må man påberegne noe ventetid på flyplassen.

Hjemreise blir søndag 5.mars (i uke 9). Det anbefales også reise med Flyr klokka 14.40 (andre reisetidspunkt kan føre til noe ventetid på flyplass).

Ungdomsbillett er og anbefale for dem som har mulighet!:)

NTG kommer til å ha et eget opplegg med egne reisetider (samling lengre ut i uke 10). Om noen av Mjøs-O løperne ønsker et slikt opplegg, kontakt Andreas Magerøy (NTG har mulig et par plasser ledige, men det blir såfall førstemann til mølla). Om det da ikke er plass er det bare å bestille/bli med på det opprinnelige Mjøs-O opplegget.

Påmeldingsinformasjon og program fra Mjøs-O kommer senere. Som sagt, dette er en mulighet for dem som allerede vet de vil være med å bestille flybillett tidlig, så det blir billigst mulig. Samlingen er åpen for alle som blir 16 år i 2023 og eldre.

Legg igjen en kommentar