Mjøs-oSamlingerTrening

Endringer fra opprinnelige Mjøs-O planer for høsten

Det har vært en innholdsrik sesong med masse flott Mjøs-O aktivitet. Senest for en drøy uke siden ble NAMMO-cupen avsluttet med 120 deltakere, samt samling i etterkant. For høsten blir det litt endringer fra oppsatte planer i sesongplanen.

Det blir ingen tur til Borås i regi av Mjøs-O. Istedet vil det bli en full sprintdag i Oslo søndag 30.oktober med muligheter for alle å delta, men de under 13 år må ha foreldre/ledere som bistår oppfølging på alt av logistikk og orientering.

Det vil også bli startet månedlige treninger nå fra og med november i Mjøs-O regi, første trening er tenkt onsdag 16.november. Forslag til sesongplan for kommende sesong (2023) vil bli presentert også på denne treningen 16.november.

Legg igjen en kommentar