Ungdomscup

Nammocup 4

Gjø-Vard OL sto som arrangør av 4. løp i Nammocupen. Løpet ble arrangert som mellomdistanse fellesstart med gafling i klassene B-åpen, D/H13-14, D/H15-16 og D/H17-20. Løperne i disse klassene fikk to runder med gafling og kartbytte på arena. De øvrige klassene med unntak av n-åpen hadde fellesstart uten gafling.

Løypene så greie ut på kartet, men terrenget var stedvis diffust og inneholdt også et området med mye detaljer som H17-20 fikk prøve seg på. Dagens ungdommer viste antageligvis lite om at det i nettopp dette området ble kjempet om NM-medaljer på mellomdistansen i 1993 (kart).

H17-20 klar til fellesstart

Resultatlister, strekktider, løyper og poenglister finnes som vanlig på Nammocupens egne sider.

Nammocupfinalen arrangeres lørdag 4. september av Løten OL. Da blir det som vanlig jaktstart basert på poenglistene. Jaktstartlisten er også klar.

Om du finner feil i poenglistene, sender du fortest mulig en e-post til Torbjørn Kravdal, torbjorn@kravdal.com.