UngdomscupUnionsmatchen

Info om status på deltakerpremier til Nammo-cup og kort info om Unionsmatch

Status på deltakerpremier:

Statusen på deltakerpremiene til årets Nammocup er dessverre at de mest sannsynlig blir litt forsinket. Trimtex sine varer har stått fast i Suez-kanalen i år og det er derfor store forsinkelser på leveransene. Hvis baggene ikke kommer frem i tide til finalen vil de bli sendt ut til hver enkelt klubb i etterkant. Som erstatning vil alle løpere som fullfører Nammocupen bli premiert med en annen, og litt mindre premie på finaledagen.

Unionsmatch:

Det er fortsatt uvisst om årets unionsmatch vil arrangeres som planlagt, men uavhengig av om de svenske løperne kan komme inn i Norge eller ikke er det positivitet hos de andre kretsene til at det skal lages et alternativt opplegg slik at det blir løp og overnatting for oss andre. Så derfor, MELD DERE PÅ!

https://eventor.orientering.no/Activities/Show/3558

Alle løpere fra Mjøs-o som melder seg på får delta på turen, men hvis det er over 10 påmeldte i en klasse vil det bli vurderingsløp som bestemmer hvem som får løpe. Alle påmeldte vil uansett få sjansen til å løpe på en eller annen måte, så det er ingen grunn til å nøle med å melde seg på til en supersosial og morsom orienteringshelg.

Vurderingsløpene er:

KM-mellom, KM-lang og løp nr.4 i årets Nammocup.

Det vil bli behov for ledere gjennom helgen, så de som syntes dette høres aktuelt ut må gi beskjed til akivitetskoordinator så fort som mulig.

Deltakerne må selv ordne transport til og fra samlingen på fredag og søndag, mens det vil bli busstransport for Mjøs-o sine løpere gjennom helgen.    

Legg igjen en kommentar