Ungdomscup

Nammo-cup 26.5 AVLYST/UTSATT

På grunn av pågående smitteutbrudd med strenge smitteverntiltak i flere kommuner i kretsen har vi dessverre i samråd med Mjøs-o sett oss nødt til å avlyse/utsette Nammocup løpet f.k. onsdag. Slik det ser ut nå ville kun en mindre andel av løperne kunne stille til start og dette oppleves ikke som riktig tatt i betraktning av at løpet inngår i sammenlagt cupen og at vi ikke kan ta sjansen på å spre smitte til flere deler av fylket.

Mjøs-o vil vurdere om det er mulig å finne en ny dato for løpet.

Beklager på det sterkeste til alle barn/ungdom som hadde gledet seg til løp – vi som arrangører gledet oss også til å lage et spennende arrangement og håper vi kan få det til ved en senere anledning.

På vegne av LOK og Mjøs-o
Vennlig hilsen
Randi L. Beitdokken

Legg igjen en kommentar