Ungdomscup

Nammocup 1

OL Vallset/Stange sto som arrangør av Nammocupens første løp i går kveld. Resultater, strekktider og livelox finnes på Nammocupens side. Poenglister for ledertrøyer, spurttrøyer og spesialstrekk er også lagt ut.

119 deltakere startet i første løp noe som gledelig er 10 flere løpere enn første løp i fjor. Vang befester sin posisjon som største klubb i Nammocupen med 23 startene. Arrangørklubben Vallset/Stange fortsetter oppsvinget fra i fjor og hadde nå med 20 deltakere. Lillehammer har også fått en bra økning i deltakertallet sitt og stilte som Vallset/Stange med 20 deltakere i Gjøvika ved Mjøsas bredder.

Stein Arne Negård var som vanlig på plass med kamera og en reportasje med bilder kommer nok snart på kondis.no.

Neste løp i Nammocupen arrangeres som sprint av Lillehammer 26. mai.

Legg igjen en kommentar