Junior (17-20)

Åpen landslagssamling for junior!

I uke 9 arrangerer NOF en samling i Kristiansand med en «korona-vri». Dette betyr at deltakerne deles opp i ulike treningsgrupper som de skal holde seg sammen med gjennom hele samlingen. Mjøs-o er tildelt overnattingssted sammen med NTG. Det er allerede et par juniorer som har meldt seg på utenfor NTG, men det er plass til flere!

Dette er ikke en fellestur i regi av Mjøs-o, så reise må deltakerne ordne med selv, men vi oppfordrer Mjøs-o sine løpere til å reise sammen.

Under følger det litt info om samlingen, med oppdatert info om koronasituasjonen og hva som kreves av bedring i smitten for å kunne gjennomføre samlingen pluss link til påmelding. Håper så mange som mulig har anledning til å melde seg på og med det får en super start på orienteringssesongen 2021!

https://eventor.orientering.no/Activities/Show/3864

Legg igjen en kommentar