Junior (17-20)SamlingerUngdom (15-16)

Infoskriv for samling i Skien med NTG

Infoskriv for samling i Skien for Mjøs-o og NTG

Mjøs-o og NTG inviterer til samling i Skien fra fredag 16.okt – onsdag 21.okt. Nedenfor følger romfordeling, kjøreplan og øktplan. Merk at det kan bli endringer underveis!

Vi skal bo på Skien fritidspark, her er det inkludert frokost, lunsj, middag og sengetøy. Det er også masse ulike aktivitetstilbud vi kan benytte oss av mellom øktene. Vi bor på hotellrom og ikke leiligheter, det blir derfor ikke anledning til å lage så mye mat selv, så alle må sørge for å få maks ut av de tre måltidene vi får i løpet av dagen.

På fredag har vi fått bekreftet at de som ønsker middag fredag kveld kan få det, det vil være mulig å spise når man ankommer fritidsparken fortløpende.

Det vil være stilletid på rommene fra 2200 hver kveld!

Sjåførene avtaler med de som har blitt satt opp i bilene om avreisetidspunkter. De som skal ta tog blir hentet på togstasjonen, fint hvis de sørger for å det toget som ankommer 2053 ettersom Fanny ikke har anledning til å plukke opp før det. Gjengen fra Lillehammer satser på avreise 1630 så da kan dere andre ta utgangspunkt i det.

Egenandelen på turen vil være på 900kr. Klubbene vil bli fakturert i etterkant.

Ledere på samlingen vil være:

Fredag-søndag: Øyvind Ranestad, Øyvind Lien, Ludvig Rødnes, Torbjørn Kravdal og Fanny Horn Birkeland.

Søndag-onsdag: Andreas Magerøy og Fanny Horn Birkeland.

Under finner dere romfordeling, forslag til kjøreplan og øktplan. Hvis dette ikke passer den enkelte er det fint hvis dere gir beskjed om dette så fort som mulig slik at vi får optimalisert det for alle! Det er mye logistikk, men vi har prøvd å gjøre det så enkelt som mulig for alle ?

Romfordeling:

Transport

Fredag:

9-seter: Ludvig, Sander, Mats, Oliver, Ole Gunnar, Birgit, Martine, Ingunn, Lars

5-seter: Øyvind L, Even, Annar

5-seter: Øyvind R, Mari Ovidia, Vegard, Gaute, Kristoffer

Tog: Emma, Henriette, June, Anne, Maren

5-seter: Fanny

Fredag/lørdag morgen:

5-seter: Torbjørn, Marie

Søndag:

5-seter (morgen): Øyvind L., Even, Lars

5-seter: Torbjørn, Marie, Annar, Ludvig

5-seter: Øyvind, Mari Ovidia, Vegard, Gaute,

Tog Skien-Lhmr ettermiddag: Emma, Henriette, June, Anne (Fanny svipper til tog)

Tog Lhmr-Skien ettermiddag: Andreas, Lars (Fanny henter på tog)

Onsdag:

9-seter: Andreas, Sander, Mats, Oliver, Ole Gunnar, Lars, Martine, Birgit, Ingunn

Tog: Maren og Kristoffer hentes av Jan Åsmund

5-seter: Fanny

Forslag til pakkeliste:

Klær til en snau uke på samling, O-tøy til trening, varmt tøy til før og etter trening, lue, votter/hansker, buff, kompass, toalettsaker, håndkle, drikkeflaske, badetøy, antibac og boblejakke.

Øktplan:

Foreløpig øktplan følger nedenfor, her kan det selvsagt bli endringer underveis. 1.økt på søndag er hardøkt for alle.

Smittevern:

Samlingen gjennomføres etter gjeldene smittevernregler! Vi kommer til å ta en felles gjennomgang av rutinene vi skal følge gjennom samlingen ved start fredag kveld. 

Begrens kontakt med nye mennesker og steder de siste 2-3 dagene før samling. Ingen drar syke på samling. Dette er spesielt viktig under dagens omstendigheter. Opplever man symptomer i dagene før avreise, ta kontakt med trener og/eller lege. Blir man syk underveis på samlingen skal man melde fra til trener umiddelbart.

Følgende personer skal IKKE møte på samling:

  • Du har ett eller flere av følgende symptomer: Hodepine, feber, rennende nese, sår hals, kvalme, nyser eller hoster, er kortpustet, har mistet lukte- eller smakssansen, eller har andre tegn på sykdom (kjente allergisymptomer er unntatt).
  • Det er mindre enn 2 dag siden du ble frisk fra sykdom.
  • Du har vært i samme husstand med eller hatt tilsvarende nærkontakt med et bekreftet tilfelle av COVID-19 i løpet av de siste 10 dagene.
  • Du er i en risikogruppe for COVID-19 (definert av FHI)

Vi skal begrense kontakten mellom de ulike rommene, bruke håndsprit hyppig og holde 1 meter avstand. Ha færrest mulig personer på de ulike rommene, sørge for at det er rent og ryddig. Alle må ha gode hygienerutiner for oppbevaring av mat og drikke, tøy etc hvis man deler rom.  Vaske hendene ofte og ha antibac tilgjengelig der hvor håndvask ikke er mulig.

Legg igjen en kommentar