Junior (17-20)Rekrutt (8-12)SamlingerUngdom (13-16)

Informasjon om aktiviteter

De planlagte aktivitetene i Mjøs-o for mars og april er avlyst. Arrangøren av Tiomila melder nå også at Tiomila enten blir utsatt eller avlyst.

Styret i Mjøs-o mener det er viktig at vi gir et aktivitetstilbud til ungdommene våre i tiden framover. Vi vil derfor jobbe med å få til alternative aktiviteter som er i samsvar med de smittevernreglene som gjelder. Aktivitetskoordinatoren vil ta og ha kontakt med klubbenes Mjøs-o-kontakter i arbeidet med å lage opplegg.

NOF har lagt ut informasjon om hvilke aktiviteter man kan gjennomføre eller ikke, og på hvilke betingelser. Dette gjelder turorientering, stolpejakt, egenorganisert trening og konkurranser. Det er viktig å merke seg at all publisering av aktiviteter SKAL inneholde informasjon om viktigheten av å overholde myndighetenes pålegg om smittevern, og den enkeltes plikt til å unngå smittespredning!

Det Internasjonale Orienteringsforbundet (IOF) avlyser eller flytter all aktivitet som er terminfestet før 31. mai i år på grunn av ekstremsituasjonen med corona-viruset.  Som en konsekvens av dette følger Norges Orienteringsforbund opp og avlyser Norgescup og Worldcup uttak i orientering og Norgescup i pre-o i april. Når det gjelder vårløpene i Østfold, blir de også avlyst. Det vil si at Lørdagskjappen/Smaaleneneløpet (18.-19. april), Sprint i Sarpsborg (24. april) og Halden O-meeting (25.-26. april) ikke blir noe av i år.   

Legg igjen en kommentar