Mjøs-o

Unionsmatchen 2024

Unionsmatchen er en årlig vennskapelig orienteringskonkurranse for 13 – 16 åringer mellom de svenske distriktene Halland-Skåne, Göteborg, Bohuslän-Dal, Västergötland og de norske kretsene Buskerud, Østfold, Akershus og Oslo og Mjøs-O. Det konkurreres i klassene D13-14, H13-14, D15-16 og H 15-16 år.

Unionsmatchen 2024 arrangeres 24-26.mai av Hestra IF och Rydboholms SK. Det er individuelt løp lørdag 25.mai og kretsstafett søndag 26. mai i tillegg til trening fredag 24. mai og sosiale aktiviteter. Mer informasjon fra arrangøren finner du på Unionsmatchens nettsted.

Deltakelse

Det er fri deltakelse i alle klassene. Alle løpere som representerer klubber i Innlandet O-krets inviteres til deltakelse. Løypene holder ofte noe vanskeligere nivå enn vanlig løyper. Det vil si at man bør berherske sitt respektive nivå (B-nivå for 13-14 og A-nivå for 15-16) godt ved deltakelse!

Reise

Mjøs-o leier buss, og vi kommer tilbake til praktiske opplysninger i forbindelse med eksakte tidspunkt for reise. Men man bør belage seg på å søke fri fra skolen hele fredag 24.mai.

Overnatting

Overnatting skjer i klasserom på skole. Alle må ha med luftmadrass og sovepose/sengetøy.

Ledere

Mjøs-o stiller med ledere som blir med på turen:
• Eskil Sande Gullord (Mjøs-o-koordinator), eskil.gullord@hotmail.com, 48074229
• Gaute Lindaas
• Solveig Stenberg

Andre voksne er mer enn gjerne velkomne til å sitte på med bussen, men grunnet totalkapasitet for hele unionsmatchen kan vi ikke ha med flere ledere enn skissert på overnattingssted. Vi har booket overnatting til bussjåfør på Spørsmål vedrørende dette kan tas med Eskil Gullord

Påmelding

Påmelding gjøres ved internpåmelding i eventor innen torsdag 9 mai. Mjøs-o sørger for å sende samlet påmelding til arrangøren i Borås: https://eventor.orientering.no/Activities/Show/5676

Egenandel

Noe usikkert, men mest sannsynlig rundt 1500kroner.

Legg igjen en kommentar