Mjøs-O trening med pepperkaker, julebrus og foredrag med Norgesmester Tilda Johansson 7.desember

Onsdag 7.desember inviterer Mjøs-O til trening fra Brumunddal ungdomsskole klokka 18.00. Det vil bli nattsprint med start fra kl 18.15 og i etterkant vil det bli juleavslutning og foredrag med Tilda! Hun vant NM senior knockoutsprint i 2022, og vil fortelle en del om veien frem dit. Hun vil og snakke en del om ungdoms og juniortiden fra en mindre klubb med godt miljø, og komme med råd til ungdommer og juniorer i Mjøs-distriktet! Hun har bedt om at man forbereder spørsmål til henne! 🙂 Foredragsseansen starter cirka 19.15! 🙂
Løyper både for B/Cnivå og A nivå. Husk refleksvest!! De under 13 år må gjerne være med, men ber om at foreldre er med å støtter/skygger!
Påmelding her innen mandag 5.desember, vel møtt!

https://eventor.orientering.no/Activities/Show/4850

Legg igjen en kommentar