Junior (17-20)TreningUngdom (13-16)

Start det nye året med Mjøs-O trening og foredrag med Tilda!

Etter sykdom forrige Mjøs-O trening stiller Tilda Johansson gjerne opp denne Mjøs-O treninga med foredrag. Onsdag 11.januar inviterer Mjøs-O til trening fra Moelv, nærmere bestemt klokka 18.00 fra Moelv brygge/spritbua. Det vil bli nattsprint med start fra kl 18.15 og i etterkant vil det bli litt enkel servering før foredrag med Tilda! Hun vant NM senior knockoutsprint i 2022, og vil fortelle en del om veien frem dit. Hun vil og snakke en del om ungdoms og juniortiden fra en mindre klubb med godt miljø, og komme med råd til ungdommer og juniorer i Mjøs-distriktet! Hun har bedt om at man forbereder spørsmål til henne! 🙂 Foredragsseansen starter cirka 19.15! 🙂
Løyper både for B/Cnivå og A nivå. Husk refleksvest!! De under 13 år må gjerne være med, men ber om at foreldre er med å støtter/skygger!
Påmelding her innen mandag 5.desember https://eventor.orientering.no/Activities/Show/4910 , vel møtt!

Legg igjen en kommentar