Junior (17-20)Rekrutt (8-12)Ungdom (13-16)Ungdomscup

Fartsfylt start på årets Nammocup

Det ble en fartsflyt start på årets Nammocup da Hamar og Vang arrangerte første løp i samarbeid med Mjøs-o onsdag kveld. Løypene til den fartsfylte sprinten var lagt av Mjøs-o-koordinator Eskil Gullord. Når været i tillegg viste seg fra sin beste side, ble det en hyggelig kveld på Domkirkeodden i Hamar.

Bilde fra arena på første løp i Nammo-cupen 2022
Nammo-cup 1 – 2022. Foto: Stein Arne Negård

Løpet samlet 133 barn og ungdommer og på neste løp når sesongen virkelig er i gang, kommer det kanskje enda flere løpere. Som i fjor var Vang, Lillehammer og Vallset/Stange de tre støreste klubbene.

Poenglistene for ledertrøyer, spesialtrøyer og deltakerpremier er oppdatert og finnes på Nammocupens side sammen med resultater, strekktider og løyper (Livelox). Stein Arne Negård var som vanlig på plass med kamera og har skrevet en fin artikkel med mange bilder som kan leses hos Kondis.no.

Andre løp i Nammo-cupen arrangeres av Mjøs-o ved Rokosjøen i Løten 18. mai.

Legg igjen en kommentar