Ungdom (13-16)Unionsmatchen

Unionsmatchen 2023 i Fredrikstad

Unionsmatchen er en årlig vennskapelig orienteringskonkurranse for 13 – 16 åringer mellom de svenske distriktene Halland-Skåne, Göteborg, Bohuslän-Dal, Västergötland og de norske kretsene Buskerud, Østfold, Akershus og Oslo og Mjøs-O. Det konkurreres i klassene D13-14, H13-14, D15-16 og H 15-16 år.

Unionsmatchen 2023 arrangeres 2-4juni av Fredrikstad Skiklubb og Østfold O-krets. Det er individuelt løp lørdag 3.juni og kretsstafett søndag 4. juni i tillegg til trening fredag2. juni og sosiale aktiviteter. Mer informasjon fra arrangøren finner du på Unionsmatchens nettsted.

Deltakelse

Nytt av året er at det er fri deltakelse i alle klassene. Alle løpere som representerer klubber i Innlandet O-krets inviteres til deltakelse. Løypene holder ofte noe vanskeligere nivå enn vanlig løyper. Det vil si at man bør berherske sitt respektive nivå (B-nivå for 13-14 og A-nivå for 15-16) godt ved deltakelse!

Reise

Mjøs-o leier buss, og vi kommer tilbake til praktiske opplysninger i forbindelse med eksakte tidspunkt for reise. Men man bør belage seg på å søke fri fra skolen etter lunsj fredag 2.juni.

Overnatting

Overnatting skjer i klasserom på skole. Alle må ha med luftmadrass og sovepose/sengetøy.

Ledere

Mjøs-o stiller med ledere som blir med på turen:
• Eskil Sande Gullord (Mjøs-o-koordinator), eskil.gullord@hotmail.com, 48074229
• Gaute Lindaas
• Torbjørn Kravdal (Gjø-Vard)

+ en leder til!

Påmelding

Påmelding gjøres ved internpåmelding i eventor innen SØNDAG 14 mai. Mjøs-o sørger for å sende samlet påmelding til arrangøren i Sverige: https://eventor.orientering.no/Activities/Show/5064

Legg igjen en kommentar