Unionsmatchen 2022 i Göteborg/Borås

Unionsmatchen er en årlig vennskapelig orienteringskonkurranse for 13 – 16 åringer mellom de svenske distriktene Halland-Skåne, Göteborg, Bohuslän-Dal, Västergötland og de norske kretsene Buskerud, Østfold, Akershus og Oslo og Mjøs-O. Det konkurreres i klassene D13-14, H13-14, D15-16 og H 15-16 år.

Unionsmatchen 2022 arrangeres 27.-29.mai av Göteborgs Orienteringsförbund. Det er individuelt løp lørdag 28. mai og kretsstafett søndag 29. mai i tillegg til trening fredag 27. mai og sosiale aktiviteter. Mer informasjon fra arrangøren finner du på Unionsmatchens nettsted. Lørdag ettermiddag vil ungdommene være publikum på Word Cup knockoutsprint i Borås.

Deltakelse

Hver krets kan stille med inntil 10 løpere per klasse. Alle løpere som representerer klubber i Innlandet O-krets inviteres til deltakelse. Ut fra antall aktuelle løpere i kretsen, vil alle som ønsker det kunne delta for Mjøs-o.

Reise

Mjøs-o leier buss, og vi kommer tilbake til praktiske opplysninger i forbindelse med reise. Det kan bli aktuelt med fri fra skole hele eller deler av fredagen.

Overnatting

Overnatting skjer i klasserom på skole. Alle må ha med luftmadrass og sovepose/sengetøy.

Ledere

Mjøs-o stiller med ledere som blir med på turen:
• Eskil Sande Gullord (Mjøs-o-koordinator), eskil.gullord@hotmail.com, 48074229
• Anna Thekla Tonjer eller Audun Fingarsen (Elverum OK)
• Erlend Slokvik (Toten-Troll)
• Torbjørn Kravdal (Gjø-Vard)

Påmelding

Påmelding gjøres ved internpåmelding i eventor innen torsdag 5. mai. Mjøs-o sørger for å sende samlet påmelding til arrangøren i Sverige.
https://eventor.orientering.no/Activities/Show/4522

Konto i svensk eventor

Alle som skal delta på Unionsmatchen for Mjøs-o må ha en brukerkonto i svensk eventor. Hvis du ikke har dette fra tidligere, oppretter du en konto samtidig med internpåmeldingen. Legg til din egen klubb når du lager konto, så sørger vi for å koble kontoen til Mjøs-o.
https://eventor.orientering.se/Register

Legg igjen en kommentar