Junior (17-20)Samlinger

Siste informasjon avreise Spania

Vedlagt følger både siste informasjon til samlingen i Spania, samt øktplan for samlingen. Romlister er ikke klare enda, da vi avventer et junior VM uttak i Ski-O som vil ha noe innvirkning på romoppsett (dette uttaket er sagt skal være klart dagen før avreise, så romliste kommer mest sannsynlig først da). Ellers sørg for å følge pakkelisten nøye.

Minner også om at selv om Norge har åpnet opp nå er det spanske myndigheters regler som gjelder til innreise Spania. Skulle dette endre seg fra status nå vil jeg oppdatere dette.

Skulle noen bli syke tett opp mot avreise, og dermed være forhindret fra å dra, kontakt Eskil enten på mail ( eskil.gullord@hotmail.com ) eller på telefon (+47 480 74 229). Sett dere godt inn i informasjonen, og er det spørsmål, kontakt Eskil

Siste infoskriv finnes her:

Legg igjen en kommentar