Junior (17-20)Rekrutt (8-12)TreningUngdom (13-16)

Mjøs-O trening 1.desember


Mjøs-O starter adventstiden på best mulig måte med å invitere til poeng-orientering i Moskogen og noen av Moelvs gater onsdag 1.desember klokka 18.00 med etterfølgende kveldsmat og pepperkakespising!
Oppmøte er ved Moelv brygge klare til info utendørs klokka 18.00: https://goo.gl/maps/Dhoka97YJnkbiS3i8
Det blir poengorientering i Moskogen og i veinettet rundt Moelv, før vi samles inne til kveldsmat (egen medbrakt!) og litt pepperkaker og info om vinteren i Mjøs-O regi. Vi er ferdig cirka klokka 20.15.
Påmelding innen søndag 28.november klokka 23.59 her i eventor: https://eventor.orientering.no/Activities/Show/4301
HUSK: REFLEKSVEST!! egen kveldsmat, klokke til å ta tiden med, brikke, kompass, sko og vær til forholdene.

Hva er poengorientering: Hver og en løper får et kart med mange poster. Hver post har en poengsum basert på første sifferet på koden (eksempel gir post 43 fire poeng, post 34 gir tre poeng).  Innen 40 minutter skal man ta så mange poeng man rekker. Kommer man for sent tilbake (altså overskrider 40 minutter) er det minuspoeng på hvert påbegynte halvminutt man går over tiden. Eksempelvis om tiden blir 41.03 er det minus 3 poeng. Nybegynnere og de opp til og med 12 år får kartet rett etter informasjon kl 18.00 om økta til å planlegge rute. Kartet deles ut til de under 16 år 3 minutter før start til å planlegge rute, juniorer får kartet i startøyeblikket. Alle starter klokka 18.25.

Legg igjen en kommentar