Junior (17-20)SamlingerUngdom (15-16)

Oslo-samling 6-7.november

Mjøs-O ønsker velkommen for neste års 15-åringer opp til og med juniorer (som behersker A-nivå), til en flott Oslo-samling helga 6-7. november. Lørdag blir det full sprintdag i Oslo, ved stor påmelding går vi for en Knockout relevant dag. Søndag blir det en mellomdistanse i skråli fra Sognsvann (ganske relevant for NM neste år).

Påmeldingsfrist innen 24.oktober. Husk å kommentere om du har transport, og/eller matallergier/intoleranser

I tillegg til trening kommer Ralph Street fra Storbritannia (hadde nest beste etappetid under World cup sprintstafett i Italia høsten 2021), og vil dele sine beste tips med dere i en time lørdag kveld.

Sjekk eventor her for all informasjon og meld deg på 🙂

https://eventor.orientering.no/Activities/Show/4231

Spørsmål, kontakt Eskil Sande Gullord på telefon 48074229 eller mail eskil.gullord@hotmail.com

Legg igjen en kommentar