Ungdomscup

Høstens Nammocup

Om kun tre uker starter Nammocupen opp igjen. Onsdag 18. augst arrangeres 4. løp av Gjø-Vard. I dette løpet får ungdommene prøve seg på en mellomdistanse med fellesstart og gafling.

Nammocupen avsluttes med finale lørdag 4. september med tilhørende Nammosamling. Dette arrangeres av Løten.

For juniorer kolliderer finalehelegen med NM-sprint i Oslo etter at dette arrangementet ble flyttet til høsten. Mjøs-o-styret har valgt å ikke flytte finalehelgen da denne i tilfelle måtte blitt skjøvet helt til andre helg i oktober. For juniorene er det NM og Norgescup alle helger i september, mens Unionsmatchen for ungdom arrangeres første helg i oktober.

All nødvendig informasjon og poenglister er linket opp på Nammocupens egen side. Vi håper mange har lyst til å løpe de to siste løpene og for alle som har deltatt i minst tre løp venter en fin Mjøs-o-bag i deltakerpremie!

Legg igjen en kommentar