Ungdomscup

Nammocup 3

Lillehammer OK arrangerte 3. løp i Nammocupen som sprint med prologer, jaktstart/semifinale og finaler fra Maihaugen.

Om oppsltningen i de tre første løpene fortsetter til høsten ser det ut som det blir en liten økning både i antall starter og antall unike løpere. Det er gledelig! Vang var som vanlig største klubb. Vallset/Stange har fortsatt framgangen fra i fjor og er nå tredje største klubb etter Vang og Lillehammer.

Poenglistene er nå oppdatert. Alt finnes som vanlig på Nammocupens side. Det er også lagt ut et dokument som viser poengberegningen for ledertrøyene. I klassene D/H15-16 og D/H17-20 var det «runners choice» som var grunnlaget for spesialtrøyene. Det er lagt ut et dokument som viser tid til hver enkelt løper og tildelte poeng.

Om noen finner feil eller har spørsmål til poenglistene, kan disse sendes Torbjørn Kravdal (torbjorn@kravdal.com).

Etter sommerferien står Gjø-Vard som arrangør 18. august. Da er det fellesstart med gafling på programmet før Løten står for finalen 4. september.

Legg igjen en kommentar