Junior (17-20)Rekrutt (8-12)TreningUngdom (13-16)

Trening søndag 11.april!

Mjøs-o inviterer til o-teknisk trening på Ihleberget.

Oppmøte ved: 60°41’29.2″N 11°08’23.5″E.

Det er litt begrenset med parkering, det er plass til et par biler på «arena» (se bildet under), ellers skal det være mulig å parkere ved gården som ligger vest for markeringen på nordsiden av Fv203, ellers videre langs Fv203, veien er litt smal så sørg for å parkere så langt ut på siden som mulig.

Mål for alle løyper er ved markeringen. Videre vestover skal det være mulig å parkere på gården nord for Fv203. Ellers er det parkering langs Fv203.

Det tilbys tre ulike løyper, en N-løype, en B/C-løype og en A-løype. Løypene er lagt med mellomdistansepreg og terrenget er så å si snøfritt! Håper alle får en fin dag i skogen.

Det er en god del påmeldte løpere og vi ber derfor om at ikke alle kommer 1100, det er fri start helt frem til 1300 så bare fint om flere kommer litt utover.

Selv om vi er ute og været er fint er det veldig viktig at alle hele tiden passer på å holde avstand til hverandre, vi samler ikke inn kartene etter treningen, men hold allikevel avstand og unngå å diskutere kart med hverandre etterpå. Har du symptomer på Covid-19 skal du ikke møte på trening!

Husk egen kartpose!

Legg igjen en kommentar