Junior (17-20)Rekrutt (8-12)TreningUngdom (13-16)

Sprintintervall 14.mars!

Vi prøver igjen!

Søndag 14.mars inviterer Mjøs-O til sprintintervall i Hamar sentrum for alle løpere i regionen. Det vil bli løyper av god kvalitet som innbyr til høy fart og tette dueller slik som på NM sprint! Start vil være 1000 i Hamar sentrum, mer info om oppmøtested kommer.

Foreldre må melde seg på som det hvis de vil være tilstede på økten, slik at vi har kontroll på hvem som er tilstede og ikke hvis det skulle oppstå behov for smittesporing. Ellers er det for øyeblikket kun mulig for de opp til 20 år å melde seg på.

Som alt annet om dagen er det ikke lett å spå hva som vil være status 14.mars, men håper å få arrangert som planlagt.  

https://eventor.orientering.no/Activities/Show/3911

Legg igjen en kommentar