SamlingerUnionsmatchen

NB: Info om dagssamling på Raufoss 24.oktober, koronaoppdatert!!!

Det nærmer seg nå dagssamling for aldersgruppen 12-16 år på Raufoss.

Grunnet smitteutbruddet i Gjøvikregionen ser vi oss nødt til å endre på opplegget på lørdagens samling. Den sosiale delen og andreøkten må dessverre utgå. Derfor blir det kun tilbud om en o-teknisk økt.

Vi gjennomfører økten som en helt vanlig o-trening, det er svært viktig at alle hele tiden holder god avstand og at vi unngår tette «kartdiskusjoner» etter økten! Postene vil henge ute over helgen slik at de som ikke evt føler seg komfortable eller har anledning til å møte opp kan få løpt økten i etterkant. Send en melding til Ludvig Rødnes for kart.

Oppmøte 1000, plott inn Bruflat, Reinsvoll på Google maps så vil dere få riktig posisjon. Derifra vil det være merket frem til parkering og «samlingsplass». Veien dere tar av fra RV4 heter Vestbakkvegen, derifra er det ca ett minutt å kjøre.

Økten er en momentøkt, den består av ulike momenter som linje, korridor, retningsløping og en helt vanlig orienteringsløype. Det er en A-løype og en B/C-løype, med andre ord er det lagt opp til at alle skal få en fin og lærerik tur i skogen! Denne økten er lagt inntil det sperrede terrenget terrenget før Unionsmatchen i 2021, derfor er den svært relevant med tanke på hva som venter av terrengtype til neste år så her er det muligheter for å ta med seg rikelig med erfaringer!

Smittevern:

Samlingen gjennomføres etter gjeldene smittevernregler!

Begrens kontakt med nye mennesker og steder de siste 2-3 dagene før samling. Ingen drar syke på samling. Dette er spesielt viktig under dagens omstendigheter. Opplever man symptomer i dagene før avreise, ta kontakt med trener og/eller lege. 

Følgende personer skal IKKE møte på samling:

  • Du har ett eller flere av følgende symptomer: Hodepine, feber, rennende nese, sår hals, kvalme, nyser eller hoster, er kortpustet, har mistet lukte- eller smakssansen, eller har andre tegn på sykdom (kjente allergisymptomer er unntatt).
  • Det er mindre enn 2 dag siden du ble frisk fra sykdom.
  • Du har vært i samme husstand med eller hatt tilsvarende nærkontakt med et bekreftet tilfelle av COVID-19 i løpet av de siste 10 dagene.
  • Du er i en risikogruppe for COVID-19 (definert av FHI)

Livelox:

https://www.livelox.com/Events/Show/55549/Mjos-o-Dagssamling?fbclid=IwAR1xn--n58n49eiSXgj8X-97kuV6-hCkk-L5NIVRjDTodzvUe8k0wU56hhU

Legg igjen en kommentar