SamlingerUngdomscup

Nammo-finale og Nammosamling

Nammo-finalen, 5. september

Lørdag 5. september arrangerer Løten OL og Mjøs-o finaleløpet i årets Nammo-cup på Budor. Her blir det jakstart basert på de tre løpene hvor du har sanket flest poeng tidligere i år. Husk at du får deltakerpremie (hettegenser med Mjøs-o-logo) dersom du har deltatt på tre eller flere løp i årets Nammo-cup. Og høydepunktet er naturlig nok som tidligere år å dele ut leder-, spurt- og spesialstrekk-trøyer til odel og eie til jaktstartvinnere og poengsankere. Påmeldingsfristen er onsdag 2. september. og du melder deg på via Eventor. Der finner du også all informasjon om løpet.

Nammo-samlingen, 5.-6. september

Nammo-samlingen for aldersgruppa 13-20 år, går i forlengelsen av finaleløpet. Samlingen finner sted på Gåsbustua som er et sted med 7 soverom, hemser, fellesarealer og storkjøkken, med kort veg til o-terreng, og som derfor egner seg godt til trenings- og klubbsamlinger. Informasjon om samlingen finner du i innbydelsen, og du melder deg på til samlingen via Eventor.

Vi påpeker viktigheten av å overholde myndighetenes pålegg om smittevern, dvs. hold avstand, ha god håndhygiene og bli hjemme hvis du er syk.

Legg igjen en kommentar