Junior (17-20)Rekrutt (8-12)Ungdom (13-16)Ungdomscup

Klart for Nammo-cup i Elverum

104 barn og ungdommer står på startstreken når det tredje løpet i årets Nammocup blir arrangert i ettermiddag. Med de nye reglene for deltakerantall som ble innført 15. juni, blir det nå ett løp. Vi er med andre ord tilbake til et mer normalt o-løp. Startlisten finner du som pdf-fil i eventor.

Unionsmatchen 2019

Nammo-cupens leder-, spurt- og spesialtrøyer blir delt ut i trøyeseremoni kl. 17:30. Trøyene er nye, og har ligget i karantene i hele vår. Hvem som skal løpe med de ulike trøyene finner du i denne informasjonen.

Det blir salg av Mjøs-o-vester (kr. 400,-) og pannebånd (kr. 100,-) på arena (Mjøs-o bruker Vipps). NB! Det er noe utsortert på størrelser, men vi har godt med størrelsene S og M for vestene.

Arrangøren sørger for smitteverntiltak i henhold til gjeldende regler, men husk at dere som er løpere og andre som er tilstede alltid skal følge rådene.  Hold avstand-vask hendene-bli hjemme hvis du er syk.

Velkommen til en lettløpt skogssprint i et stirikt terreng på furumoen i Elverum!

Legg igjen en kommentar