Junior (17-20)NM

NM-stafett på Skrim

Supporterdamene på søndagens NM-senior-stafett har samlet sammen et lite knippe bilder.

Hamar/Gjø-Vard stilte med kombinasjonslag i damestafetten. Anine løp en fantastisk 1. etappe og sendte ut Kristine med over 2 minutters ledelse. Kristine grep muligheten, vekslet under 2 minutter bak og sendte ut Stine som nr 7. Laget fullførte i fin stil men kombinasjonslag er tatt ut av de offisielle resultatlistene.

I herrestafetten stilte Vanggutta Njaal, Even og Eskil. Gutta løp jevnt godt og havnet rett bak premieplass! Toten-Troll fullførte også herrestafetten i fin stil.

Gjø-Vard var ansvarlig for Mjøs-o’s fellesopplegg uner NM-uka på Skrim og i Tønsberg. Neste helg er det klart for ny NM-helg med Norgescup, NM Knockoutsprint, O-idol og NM-junior-stafett i Verdal. Da er det Lillehammer som ansvarlig for Mjøs-o’s fellesopplegg.

Legg igjen en kommentar